19.2.2012

My nightmares are usually about losing youS&E:Tänään herättiin aamulla aikasin kirkkoon, niinkun eilenkin... Miten me jaksetaan kaikki riparijutut kun nyttekkin kiinnostus on aika uupunu:D Sit ollaan molemmat luettu mantsan karttakokeeseen jossa pitäis muistaa meriä, vuoria, maita, kaupunkeja ja jokia joita on yhteensä 150! Äsken käytiin tossa ulkona ottamassa kuvia nopeena, kiitti Veera kuvista ja siitä että mainostit tätä blogia!:) Ollaan muutenkin saatu ihan hurjasti lukijoita tän blogin ensimmäisinä päivinä, kun miettii että tässä on ollut vaan tää eka postaus ja teitä on jo melki 30!:) Kiitos siis kaikille jotka on liittyny lukijaks :) 

Ens viikko tulee varmaan kuluun koulun parissa, on pari koetta ja sitten kun niistä on selvitty päästäänkin hiihtolomaa viettämään leville! Lähetään sinne vähän eri porukoissa, Ella lähtee meidän kaverin Saran perheen kanssa ja Saara menee sen porukoitten kanssa. Suurimmaks osaks tullaan kuiteskin oleen siel porukalla.

Aateltiin tehä semmonen 50 asiaa meistä postaus, johon tulee sitten vähän vanhempia kuvia meistä ja kaikkia juttuja meistä. 

hyvää laiskiaissunnuntaita ja tsemppiä maanantaihin!;)

saara&ella


10 kommenttia:

 1. Juu teil on täs se hieno blogi ! liityin (;

  VastaaPoista
 2. Ihana blogi :) ja nyt on teillä uus yks luijakin lisää :)

  http://www.hookedonlifeliisa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. ootte ihan saman näkösiä

  VastaaPoista
 4. ootte tosi kauniita!:o :)

  VastaaPoista
 5. hei voitteko opettaa ihan alusta alkaen miten picnicillä voi siis muokata hiusten värii. mulla on siis picnic mut en vaa tiä et mitä pitää painaa ja sillee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. E: No siis tietty meet sinne picnikkii ja lataat sen kuvan sinne. Sitte ku se on ladannu siel ylhäällä on niitä eri osioita (esim. Basic edits ja effects) niin meet sinne Touch-up. Siellä on sellanen ku highlights, niin sillä voi muokata hiuksien väriä:) ja sitä pitää laittaa sillee pari kertaa jos haluu tummat.

   Poista