22.10.2012

Shut up and put your money where your mouth is, that's what you get for waking up in Vegas
S:Oon kotiutunu viikonloppuna meijän syysloman matkalta Las Vegasiin! Laitan kahdessa postauksessa kuvat ja jotain tekstiä, ja sitten aattelin esitellä vielä erikseen jossain muodossa ostokset. Eli tässä tulee nyt siis ensimmäinen osa:)

 
Tässä on vähän kuvia sieltä paikasta missä yövyttiin, meillä oli sellanen huoneisto ja sitte siihen kuulu toi allas alue, joka oli siis yhteinen kaikille tuola paikassa yöpyville. Meillä oli sinne Vegasin keskustaan tosta matkaa joku 20minuuttia, mut se meni kätevästi vuokra-autolla tai tuolta hotellilta kulkevalla ilmasella kuljetuksella!
xD

Ylhäällä olevat kuvat on suurin osa otettu stripiltä päiväsaikaan, ku oltiin shoppailemassa ja kiertelemässä hotelleja. Hotellithan on Vegasissa oikeestaan nähtävyyksiä, jokaisella on oma teema, esim. New York New York, Flamingo, Pariisi ja Excalibur, joka on sellanen linna. Jotkut hotelleista sisältää kauppakeskuksen, ja kaikissa niissä on myös casinot sisällä, eli ne on tooosi isoja ja hienoja! Illalla otetut kuvat tuolta stripiltä näyttää ihan erilaisilta, niitä tulee seuraavassa postauksessa:)
Toi Mirage on kanssa hotelli, sielä on pieni eläintarha sisäpihalla, missä on delfiinejä ja sit siel oli kans jotai tiikereitä ja leijonia, mut niistä ei saanu oikee otettua kuvia ku ne oli häkeissä. Mutta siinä vähän esimakua millasia hotelleja sielä on:D!Loput kuvat on Hard Rock cafelta ja kaks ylintä Hard Rock hotellilta:)

Eli siinä olis ensimmäine osa Vegas postauksista, yritän saada mahdollisimman nopeesti sen toisenki aikaseks! Nyt vaan on tosi kiireistä koulussa, mulla on kahen viikon aikana yh:n koe, tet-raportin palautus, kirjailija esitelmä johon pitää lukee kaks kirjaa, ja karttakoe johon täytyy opetella 500 paikkaa +kaikki läksyt..:) Eli mun vapaa aika menee lähinnä kouluun.. Kävin tänää myös viikon tauon jälkeen gogolla, ja nyt oon taas tosi motivoitunu eli se aika mitä jää ylimääräseks koulusta, meneekin sitte gogolla:) 

saara  

13 kommenttia:

 1. Upeen näköstä o_O ihana toi vuittonin yläpuolella oleva kuva! oot kaunis<3

  VastaaPoista
 2. voi oon niin kateellinen! ihania kuvia ja noi delfiinit<3 (:

  VastaaPoista
 3. Sulla on kiva peukku::)

  VastaaPoista
 4. kivoii kuvii:) millä ohjelmalla teit ton bannerin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti:) se on tehty vaan valkoselle taustalle mut en muista millä ohjelmalla tehtiin toi teksti:)

   Poista
 5. Moi ! Teille olis haaste mun blogissa. :--)

  http://timeofyourlifemaiju.blogspot.fi

  VastaaPoista