20.11.2012

They say that love is forever, your forever is all I needtästä kuvasta näkee aika hyvin kui noi hiukset on latvoista vaaleemmat :)
 E: Moikka! Nyt tuli ehkä turhimmat kuvat ikinä mut päätin nyt silti tulla päivitteleen kuulumisia, kun ei musta hetkeen oo kuulunut:p Viikonloppu meni ihan liian nopeesti ja tuntu että jäi tekemättä paljon kaikkee tärkeetä! Perjantaina olin Mikon kanssa kattoon sen uusimman Bondin ja oli tosi hyvä! Lauantaina olin sit kattoon Saaran kanssa sen viimeisen Twilightin joka oli kans hyvä :D Meillä on lähiaikoina ollu jonkin verran kokeita ja oon ollu yllättävän tyytyväinen numeroihin:) Kamerakaan ei oo lähiaikoina missään mukana pyöriny mut yritän nyt ottaa sitä enemmän mukaan. Mulla ja Saaralla on jo parina päivänä mennä koulun jälkeen kuvaileen, mutta päästään tosi usein vasta siinä 4 aikoihin jollon on jo tosi pimeetä :(

Tänään näin pitkästä aikaa Elisaa ja olin sen kanssa kahvilla. Oli ihana puhuu kaikkee pitkästä aikaa ja muistella kaikkii vanhoi juttui :) Aika kauan me siel Tampereen uudessa Waynesissä istuttiinki! 

ella

16 kommenttia:

 1. Ihana blogi :) ♥ Ootte tosi nättejä, ja osaatte kuvata todella hyvin! ;)

  VastaaPoista
 2. mitä laukkuja te molemmat käytätte koulus?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voidaan varmaan laittaa postaukseen joskus:) mut tällä hetkellä ellalla guessin musta laukku ja saaralla michael korsin musta :)

   Poista
 3. mitä kaikkia eri kuvanmuokkaus ohjelmia käytätte?(koneella? + puhelimella?) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pixrl ja iphoto ja sit puhelimella/ipadilla yöeensä vaa instagram:)

   Poista
 4. voisitteko muuten vastata näihin kommentteihin nopeammiin...:)

  VastaaPoista
 5. voisitteko ees harkita videon tekemistä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no kai me voitais mut kattoo nyt et millanen video:)

   Poista
 6. Mistä toi sun raitapaita on ostettu?:)

  VastaaPoista