26.1.2013

Love life and life will love you back

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 E: Moikka! Tässä kuvii tältä viikolta, vaikka vähän kyllä sekalaisessa järjestyksessä! Tällä viikolla oon saanu paljon enemmän kuvattuu kun yleensä, muutenkin koko viikko on ollu tosi kiva, jos karttakoetta ei lasketa :D Oltiin eilen Mikon, Juuson ja Saaran kanssa syömässä Speak easyssä ja sen jälkeen elokuvissa katsoon Vuonna -85. Mun mielestä oli kiva viettää tälleen aikaa, sillä yleensä ei oikeestaan liikuta tollasel porukalla :) Leffakin oli aika hyvä, vaikka teatteri oli kyllä paljonpaljon parempi. 

Tänään mä ja Mikko mennään varmaan kaupungille ja illalla mennään Saaralle viettään iltaa Ingan, Jonin, Saran, Joelin, Juuson ja Saaran kanssa. Luvassa ois ainakin hyvää ruokaa ja isännät vastaan emännät battle! Toivottavasti me tytöt voitetaan ;) 

ella

14 kommenttia:

 1. siis onko toi mikko sun poikaystävä?:o

  VastaaPoista
 2. Hirveen näkönen toi mikko huono maku sulla :D juuso toi saaran poikaystävä on komee ja muutenki ihana pariskunta <3!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhhuh, täytyy olla aika pinnallinen ihminen sanoakseen, että oon tehny huonon valinnan mun poikaystävän ulkonäön perusteella:D Omasta mielestäni oon taas tehnyt elämäni parhaan valinnan ikinä. Mikko tekee mut onnelliseks ja on just parasta mitä voisin oikeesti toivoo. Kommenttis perusteella en pidä sua kauheen fiksuna, joten jätän tälläset kommentit ihan suosiolla omaan arvoonsa:) Mutta hei, kiitos kuiteskin, että vaivauduit tuleen kommentoimaan tänne anona, vaikka sun mielipide ei kiinnosta mua, eikä Mikkoa pätkän vertaa!

   ps. kannattaa kuiteskin miettiä mitä kirjottelee anonyyminäkin sillä ip osoitteet on aika helposti selvitettävissä;)

   Poista
  2. hei haloo ano.. se ulkonäkö on tärkein, sä ottaisit siis jätkän joka olis maailman seksikkäin ja komein ja mitä kaikkee mut luonne ois ku norsun perse? eiks se oo luonne mikä ratkasee ja sitte katotaa kaikkee muuta!? mikko on mukava, mikolla on hyvä tyyli ja kaikista tärkeintä on se et mikko tekee ellan onnelliseks! omat poikaystävävalintas on varmasti epäonnistuneita koska oot kattonu sitä pelkkää naamaa :)
   - milja

   Poista
  3. Ottaisko nykyajan ihminen vai maailman seksikkäimmän miehen, mutta luonne olis yhtä paskaa? Anonyymit, saa tulla omalla naamalla kommentoimaa, hankkikaa oikeesti elämä, se on varmaa jokasen oma asia kenen kanssa seurustelee. Ja en nyt sanois etteikö tuo sinun poikaystäväsi ole komea;) Varmasti mukava ja pirtee persoona, kuten varmaan myös sinäkin! :)
   Ihana blogi, älä välitä paskaa puhuvista anonyymeistä! :)

   Poista
  4. Totta! Voi kiitos ihana:)! Tollaset anot jolla ei oo mitään muuta kun negatiivista sanottavaa,joka ei oo millään tavalla rakentavaa palautetta, pitää vaan jättää omaan arvoonsa:)

   Poista
 3. just söpöjä kuvia!(':<3 ano se ulkonäkö ei oo tärkei!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti eppe:)<3 ja niimpä vaikken ite ainakaan mitään vikaa mikossakaan nää;) hehe xD

   Poista
 4. niinku sanottu jo ni ulkonäkö ei oo tärkeintä mutta kyllä ainaki mun mielestä mikko on todella hyvän näkönen! minkä ikäsii juuso ja mikko on:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon t. Mikko ja Ella kans! Juuso on -97 ja Mikko -96:)

   Poista
 5. mistä noi sun pipot on:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi vaalee jossa on toi karvapallo on stockkalt ja toi burgundyn värinen on itseasiassa Saaran ja se on ginasta:)

   Poista