6.3.2013

Don't think about what's gonna be after this, just live right now

S: Ihan huikee hiihtoloma takana! Vaikka sää ei ollu jokapäivä mikään ihan paras, oltiin mäessä joka päivä. Onneks ees parina päivänä paisto aurinko niin saatiin kivoja kuvia ja videoo rinteestäkin:) Tällä viikolla ja ensviikolla me mennään koulun kanssa Himokselle ja Sappeelle, tuntuu varmaan vähän lyhyiltä ja tylsiltä ne rinteet siellä Levin jälkeen..:D Vaikka laskettelu on hiihtolomassa parasta, vietettiin myös monet hyvät afterski partyt! Vuokrattiin yhtenä iltana 15 hengen saunatila jossa meitä oli noin kymmenen. Ylhäällä on kuvia sieltä ja siinä videossakin on silleen pikasesti kierretty koko paikka:) Se oli kyl tosi hieno!

Oon aina halunnu huskyajelulle, ja Ennin kans sit suostuteltiin äiti varaan meille sellanen. Veera ja Sini lähti kans sinne meidän kanssa. Oli kiva kokemus, vaikka se ajelu olikin aika lyhyt ja vauhdikas xD Mun piti kuvata se videolle kameraan mut en uskaltanu ottaa järkkäriä esille niin kuvasin sit kännykällä.  Levin husky parkissa oli myös yks poro, susi, ja muutama pikkukoira niiden huskien lisäks:) 

Kotiinpäin tullessa autossa oltiin Ennin kanssa kummatin aika väsyneitä ja oli kuitenkin tapahtumatäyteisen viikon jälkeen ihana palata kotiin :) Toivottavasti ensvuonna uudestaan! 

E: Moikka munkin puolesta! Saara oikeestaan kerto jo aika laajasti, niin mulla ei paljoo lisättävää tähän oo:) Ainut negatiivinen asia kokoloman aikana oli se, että keskiviikkona mulla alko kurkku kipeytyyn ja perjantaina en sit päässy mäkeen:( Muuten koko loma oli aivan mahtava, ens vuonna toivottavasti uusiks!

Tällä viikolla oon ollu jotenkin tosi energinen ja oon suunnitellu mun kesää kauheesti. Oon keksiny paljon kaikkee kivaa ja musta tuntuu, että tulee tosi kiireinen ja tapahtumarikas kesä! Onneks aika kuluu nopeesti ja ei tarvi oottaa enää kauaa ennen ku se kesä sieltä jo tulee 8) Huomenna ois luvassa teatteriin meno koulun kanssa, en oo pitkään aikaan ollut ja jotkut jopa kehu sitä hyväks niin ihan mielenkiinnolla kyllä odotan!

saara&ella

6 kommenttia:

 1. Tosi kivoja kuvia!:) Mikä fisheye -putki on käytössä?

  VastaaPoista
 2. upeita kuvia!! ootte niin ihanan pirteitä kaikki!:) mikä ton saunatilan nimi on?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!:) no en oikee tiiä mut se oli niissä lomatähdissä:)

   Poista