23.4.2013

Heaven is a place on earth with you

E: Moikka kaikille! Sunnuntaina oli niin ihana sää, niin päätettiin sit Mikon kanssa mennä Pispalassa yhdelle kalliolle piknikille! Oli tosi kiva olla just siellä koska se oli ensimmäisiä paikkoja jossa vietettiin aikaa vaan kaksistaan, sillon viime kesänä :p Ihanat maisemat ja täydellinen auringonlasku kruunas kaiken. Eilen leivottiin varmaan yli 4 tuntia Saaran ja Vilman kanssa Ingalle synttärikakkua. Inspiraatio tohon kakkuun saatiin WeHeartitista ja melkeen onnistuttiin saamaan se näyttään samalta :D Tänään vihdoin paljastettiin meidän tekemä kakku synttärisankarille ja se onneks tykkäs siitä, mikä helpotus! Loppu ilta sujukin tänään näiden tyttöjen parissa nauraen vanhoille kuville, syödessä tota suklaakakkua ja singstarii laulaessa :) Huomenna ois luvas taksvärk, joten ei kouluu onneks! öitä :)

ella

4 kommenttia:

 1. voi että ootte kyllä niin sulosia<3 näin teidät tänää mikon mautossa haha! kauanko ootte ollu yhessa ja mite tapasitte?:) sori jos sitä on kauheesti jo kyselty :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos <3 haha aijjaa :D ollaan oltu kohta puol vuotta virallisesti yhessä! No Mikko oli yks meidän isosista ja riparin jälkee alettii nähä tosi usein:)

   Poista
 2. mistä tollasia jätkiä löytää yhyy:D ah jotenkin niin söpöö ja niin jotenki kornii tai sillee että tapasitte tolle riparilla:) ihana postaus!

  VastaaPoista