30.5.2013

Sailor
S: Vietän tänään vapaapäivää koulusta, ja Veerallakaan ei oo koulua, joten päätettiin mennä ottaan ulos parit kuvat. Rakastan noita mun punasia Tomseja, jotka ostin Stockalta pari päivää sitten. Ostin Converset joku pari viikkoa sitten, mutta sain niistä niin pahat rakot kantapäihin, että en oo voinut oikeen käyttää niitä, kattoo nyt jos mun jalat vielä tottuis niihin. 

Meillä olis Ellan kans vaikka mitä postattavaa, ainakin jonkinlainen boyfriendtag, luokkaretki ja ysitanssit jotka oli meidän koulussa eilen. Toteutetaan näitä sitä mukaan kun aika riittää. Yks ongelma on vaan se että kun vaihettiin tän blogin osoite, niin postaukset ei enään tuukkaan meidän lukijoiden hallintapaneeliin? Luultiin että ne ohjautuu sinne automaattisesti ja osoitteen vaihtaminen ei muuta mitän mutta toisin kävi:( Koitetaan saada se korjattua!

Mutta muuten kuuluu hyvää, oltiin viime viikonloppuna Veeran ja Alman kanssa golfin alkeiskurssilla, ja ollaan iskän kaa vähän reenailtu rangella, tarkotus olis hommata vielä tän kesän aikana greencard että pääsisin kunnolla golfaamaan:) Ihan kiva alottaa jotai uutta! Enään huominen ja lauantaina kevätjuhla + todistustenjako. Juhlin mun peruskoulun loppumista matkustamalla 5 tuntia autossa suuntana äitin ja isin kummitytön ylppärit. Juhlista suunnataan sitten mökille. 

Mä toivotan jo nyt hyvää kesälomaa niille joilla se on pian alkamassa!

saara

6 kommenttia:

 1. Mäki jo ehin ihmetellä et miks mun hallintapaneelis on "uusia" postauksia vaikka ne olikin jo pariviikkoo vanhoja ..:D mut ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo meillä on ollu vähä ongelmia:D kiitos!:)

   Poista
 2. Pieni sydänkohtaus kun menin sillä uudella osoitteella ja lukee että blogi poistettu. Kamalaa. Ihanat tomsit oliko kalliit?:) ysitanssi postausta täältä vähän kaalastelin en malta oottaa! Ja boyfriendtag kun siitä oon täällä jo pari kertaa puhunu haha:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. anteeks siitä! makso stockalla noin 50€ kun ne oli tarjouksessa kanta-asiakkaille. jep, koitetaan saada mahdollisimman pian ne tehtyä':)

   Poista
 3. Minkä rotunen lili on ja onko helppo koira?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kääpiösnautseri ja aika itsepäinen ainakin meidän lili, mutta esim. turkin hoidon kannalta helppo:)

   Poista