7.7.2013

greetings from USA!

S&E: Terkkuja New Yorkista!! Tähän mennessä Boston to Miami on ollut upee ja ollaan nähty ja koettu nyt jo niiin paljon kaikkee! Ollaan nukuttu viimeset kaks yötä teltoissa... leirintäalueella... Ja ette voi oikeesti uskoo kuinka tuskallista se on koota telttaa kun aurinko paistaa täysillä ja on yli 33 astetta lämmintä. :D  Kun käy suihkussa se ei auta paljoo ollenkaa ja nukkuminenkin on vähän vaikeeta. Onneks leirintäalueilla on yleensä joku pieni järvi tai uima-allas :) Ja vaikka ollaan oltu täällä vasta vähän aikaa, tuntuu siltä, että oltais oltu reilusti yli viikko! Meidän bussissa meitä on 13 sekä 1 leader ja kuski. Ollaan tutustuttu meidän bussiryhmään aika hyvin ja kaikki vaikuttaa tosi kivoilta :)

Tänään oli meidän eka päivä New Yorkissa ja oltiin kaikki ihan taivaassa kun päästiin kunnolla ilmastoituun, siistiin, oikeesti hienoon hotelliin jossa viel on wifi :D Kännykkä riipuvuus näkyy siinä kun kaikki ettii wifiä missä ikinä ollaankaa.. Sen jälkeen mentiin bussilla time squarelle josta jatkettiin matkaa Top of the Rockiin! Näkymät sieltä oli huikeet ja sieltä näki tosi hyvin koko nykin. Tuntuu hassulta vihdoin päästä tähän kaupunkiin josta on vaan haaveillu. Ja nyt kun käveli siel näki kaikista leffoista ja kuvista tuttuja maisemia ihan livenä :) Boston to Miami on todellakin upee kokemus, ne jotka suunnittelee menevänsä kielimatkalle ens vuonna suositellaan todellakin tätä!!
Meidän piti laittaa tähän viel kameran kuvia kanssa koska saatiin Hjalmarilta kone lainaan, mutta tääl on kai liian hidas netti kuvien lataamiseen koneelta niin tässä on nyt sit kännykkä kuvia :( Pitäkää mielessä, että päivitellään instagramiin paljon useemmin kuvia nyt kun ollaan täällä!:) Siis elllamaria ja ssaarasofia !

saara&ella

16 kommenttia:

 1. onko siellä paljon shoppailu aikaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nojoo riippuu missä ollaan :) mut jos halutaan esim käydä jossain kaupassa matkalla jonnekkin niin meille annetaan aikaa ja saadaan käydä, joka on tosi kivaa! tänään meillä oli nykissä melkeempä kokonaan vapaa päivä sai tehä periaatteessa mitä halus kunhan kerto mitä tekee ja minne menee :)

   Poista
 2. oon niin KATEEELLINEN teille!!!!

  VastaaPoista
 3. Iha mieletöntä! Saitte mulle kyllä kunnon matkakuumeen ja taidanpa lähtee suostutteleen noita mun vamhempia josko mäkin lähtisin ens vuonna tollaselle kielimatkalle! Tosi huikeen näköstä ja hyvää loppureissua teille toivottavasti kaikki sujuu suunnitelmien mukaan!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah ja lisää postauksia tästä matkasta on viel tulossa! Kannattaa oikeesti tää on niin upee ja once in a lifetime kokemus:)! Kiitos ihana:)

   Poista
 4. Niin mun piti just kysyy että kannattaako lähteä just tolle matkalle tai sitt johonku kielimatkalle jossa on samass paikass se kolme viikkoa? Ajattelin lähteä tai varmaan lähen tonne ens vuonna :) kuinka vanhoja kaikki on koska ens vuonn olisin 17 ja täyttäisin 18 syyskuussa että olenko liian vanha lähtemään? Toivottavasti tulee lisää postauksia koska haluan tietää että pitäisikö lähteä tonne bostontomiamiin? Kiitso jos vastaatte ja kertokaa mulle kaikki ;) ja istutteko paljon bussissa? Vaikka kuinka paljon päivässä? Ja onks se ihan ok ne leirintäalueet? Sori jos tulee paljon kysymyksiä! Mutta ainaski näyttää ihanalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa lähtee todellakin Boston to Miamille! Meiä mielestä tää oli ihan huikee ja nyt vaan yhessä paikassa pysyminen tuntuis vähän tylsältä kielimatkalta, sillä nähtii ja koettiin tääl niin paljon:) etkä oo liian vanha sillon! Tääl on suurin osa just sen ikäsiä, nuorin täällä oli -98 ja loput vanhempii. Ja meidän ryhmässä kaikki tuli ainakin tosihyvin juttuun keskenään pienestä ikäerosta huolimatta:) riippuu matkasta, mutta pisin bussi matka meillä oli 5 h joka meni ihan hujauksessa! Bussi matkat tuntuu tosi lyhyiltä koska ihmiset nukkuu, laulaa musiikin tahtiin, hassuttelee ja pitää traffic dancepartyja xD eka ku mentii leirintä alueelle oltii ihan kauhuissamme mut loppujenlopuks ei se ollu paha, se oli tosi hauskaa:) viel ku suurimmassa osassa oli wifi ja uima-allas.

   Poista
  2. Oooi kiitos vastauksista! Ja taidanpa sitten lähteä sinne, kulostaa ihanalta, nyt en malta odottaaa seuraavaan kesääää!! Iik ;) mutta hyvää loppu kesää teille! <3

   Poista
 5. Ja vielä että ku oliks joka päivä 7€ ruokaa ni oliks se ruoka hyvää ja minkälaista ruokaa niin kuin kouluruoka? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkan alussa kaikki anto leaderille 150€ joka oli kokomatkan camping + lunch ruokaraha. Meiät jaettiin ryhmiin ja jokanen ryhmä pääsi tekeen aikalailla sellasta ruokaa kun halus:) ruoat ei siis tullu mistään vaan valmistettiin ite. Käytiin myös paljo pikaruokapaikoissa ja ravintoloissa, sai ite päättää vapaa-ajallaan.

   Poista
 6. ai kui upee banneri!:-) ihan super hieno!
  miten ootte saanu kaks kuvaa päällekkäin noi hienosti, itte en oo ikinä onnistunu:D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Mulla meni aika kauan itelläki tajuta se ja lopulta se alko sujuu, toi on tehty siis picmonkeyllä:) ja tossa on itseasiassa varmaan 4 kuvaa päällekkäin xD

   Poista
 7. Tehkäää jo postaus teidän reissusta!!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo tehdään sitä just tällä hetkellä:)

   Poista