29.7.2013

Think a little less, live a little more

S&E: Moi pitkästä aikaa! Me ollaan noin viikko sitten jo kotiuduttu, mutta on ollut aika kiireinen viikko ja tässä on ehtinyt tapahtua vaikka mitä. Keskitytään nyt kuitenkin eka tähän kielimatkaan, meillä on noin 150 kuvaa tulossa blogiin niin jaetaan tää muutamiin osiin, tässä ensimmäinen!


 Meidän ensimmäinen kohde oli siis Boston. Vietettiin siellä kaks päivää kierrellen, totutellen Amerikkaan ja englannin puhumiseen ja tutustuen toisiimme. Bostonissa nähtiin siis ekaa kertaa kaikki tälle matkalle osallistuvat:) Meidät jaettiin kolmeen 13 oppilaan ryhmään joissa vietettiin sitten kaikki ajomatkat ja muutenkin suurinosa ajasta. Meidän ryhmään kuului me kaikki suomalaistytöt, eli kolme meidän lisäksi, ruotsalaisia ja kaksi italialaista.  Bostonista jatkettiin Cape Codiin. Matkanvarrella pysähdyttiin isolle hiekkarannalle, eli heti jo kolmantena päivänä päästiin viettään rantapäivää! Rannalta jatkettiin matkaa leirintäalueelle, jossa pystytettiin 30 asteen kuumuudessa ensimmäistä kertaa teltat. Yövyttiin teltoissa yhteensä n. 10 yötä ja se oli välillä kyllä tosi rankkaa, yhtenä yönä satoi ihan kaatamalla, mutta suurimman osan ajasta oli vaan niin kuuma että ei siellä teltassa voinut olla. Mutta ei me siellä muuta tehtykään kun nukuttiin:) Tänä samana päivänä oli 4th of July, siis Amerikan itsenäisyyspäivä, joka on tosi suuri juhla amerikkalaisille. Me mentiin jonnekkin satamaan minne oli kokoontunut aika paljon porukkaa juhlimaan kyseistä päivää, siellä ammuttiin ilotulituksia ja huomas kyllä kuinka tärkee juhla se oli paikallisille, kaikki oli pukeutunu siniseen, punaiseen ja valkoiseen niinkuin meitäkin neuvottiin tekemään. Oli kyllä hienoo kokee 4th of July, meillä oli muutenkin tosi hauska ilta tuolla!Cape Codista jatkettiin seuraavalle leirintäalueelle, jossa vietettiin aikaa uima-altaalla ja illalla istuttiin nuotion äärellä jutellen:) Tälläsiä meidän päivät oli sillon kun ei oltu missään suurkaupungissa, käytiin matkanvarrella jossain rannalla, pikkukaupungissa tai shoppailemassa, tultiin leirintäalueelle, pystytettiin teltat ja leiriydyttiin, mentiin altaalle/rannalle tai jos se ei ollut mahdollista tehtiin jotain muuta leirintäalueella, tehtiin päivällistä ja oltiin vaan yhdessä:) Oltiin jo tähän mennessä tutustuttu tosi hyvin kaikkiin, varsinkin meidän omaan ryhmään. Väkisinhän siinä tutustuu kun istutaan tiiviisti yhdessä vähintään 2 tuntia päivässä minibussissa. Kahden telttayön jälkeen meitä odottikin jo New York ja ihana hotelli:) Siitä jatkuu sitten seuraavassa postauksessa joka varmaankin tulee myös ihan piakoin! 

saara&ella
10 kommenttia:

 1. toi uus banneri on ihan älyttömän upee ! :)

  VastaaPoista
 2. aivan gyperhyper magee banneri! oikeesti tosi hyvin muokattu ja idea on hieno :)
  ja ihanan näkönen matka teil

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ihanaa saada kivaa palautetta jostain jonka eteen on nähnyt paljon vaivaa. :)

   Poista
 3. voitteko linkata ton sivun josta varasitte matkan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.sts-education.com/finland/ls/kohteet/usa/boston-to-miami/

   tuossa linkki kyseisen kielimatkan esittelyyn :)

   Poista
 4. Onko toi banneri muokattu koneella jos on niin millä ohjelmalla? Ja ihan sairaan ihana näköinen matka!!! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköinen ja kuuloinen matka teillä oli. Itsekkin haluaisin mennä tuolle samalle matkalle mutta olen vielä liian nuori ja nyt te vain lisäätte matkakuumetta päästä matkalle :) Ja onko tuo banneri tehty koneella jos on niin millä ohjelmalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, sitä se kyllä todellakin oli! No kyllä sunkin vuoro viel koittaa kunhan jaksat oottaa ;) ja on tehty koneella. Picmonkeyllä joka on netissä oleva ilmainen ohjelma:)

   Poista