30.7.2013

Travel is the only thing you buy that makes you richerStatue of Liberty and the power of fisheye;)


S&E: New York! Me vietettiin siis kaks päivää nykissä. Meidän hotelli sijaitsi New Jerseyssä, josta matkustettiin molempina päivinä bussilla Times Squarelle. Nähtiin New York korkealta Top of the rockissa ja mentiin lautalla vapaudenpatsaan ohi kaikki yhdessä, loppuaika meillä oikeastaan oli vapaata aikaa, joka me käytettiin suurimmaksi osaksi shoppailuun. Paljon jäi vielä nähtävää, mutta sehän tarkoittaa vaan sitä että takaisin on joskus päästävä! Ihana kaupunki<3 Kahden hotelliyön jälkeen meitä odottikin kuuden päivän telttailu..:)Oltiin kaksi yötä Washingtonissa. Siellä keskityttiin oikeastaan nähtävyyksien ja museoiden kiertelyyn ja leirintäalueella oleskeluun, meillä oli ihana leirintäalue! Mutta siis, meillä oli 6 vapaata tuntia käytettävänä Washingtonissa, ja tarkotuksena oli kiertää museoita ja tutustua kaupunkiin. Meitä ei oikeestaan taide tai historia hirveesti kiinnosta, niin vietettiin sitten vähän tylsä päivä suomalaistyttöjen kesken:D Oltiin kuitenkin ainakin kolmessa museossa, vaikka ei ehkä ihan olennaiseen keskitytty. Käytiin 3D leffassa, simulaattorissa ja istuskeltiin kahviloissa. Washingtonista matka jatkui rannikkoa pitkin kohti Floridaa. Pysähdyttiin matkanvarrella pienempiin rantakaupunkeihin, ja tässä sitten rantakuvia! Suurin osa näistä päivistä siis kului matkustaessa, rannalla oleskellessa ja leirintäalueilla. Joinakin iltoina käytiin yhdessä syömässä tai jotain:) Viimeinen postaus onkin sitten viimeinen, ja siihen tulee kaikki kuvat Floridasta. Saaralla on myös tekeillä video, mutta kuvattiin niin paljon videota, että menee hetki saada ne yhdeksi kokonaisuudeksi ja karsittua turhimmat pois:D Palaillaan!

saara&ella


16 kommenttia:

 1. en kestä näitä kuvia!! mäki haluun

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ja lisää on viel tulossa! Kyllä säkin viel Milja pääset joskus:)!

   Poista
 2. Upeita kuvia oon nii ylpee teistä!! <3 oijoii ihana postaus:))

  VastaaPoista
 3. ihania nää amerikkapostaukset ja vitsi toi matka on ollu varmaa upee! :) mut toi banneri on äly hieno millä te ootte tehny ton :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittti, niinku tuol edelliste postausten kommenteissa lukeekin niin picmonkeyllä:)

   Poista
 4. voitteko tehä viel erikseen ostospostauksen mitä kaikkee hankitte reissun aikana? :)

  VastaaPoista
 5. mikä koko matkan loppuhinta oli? ku ottaa huomioon kaikki viisumit ja tällee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No matka makso 3500 + lisäpaketti n. 250€ + ruokaraha 150€ + kuljettajan tippi $100 + STS:n ohjeiden mukaan kannatti varata 40€/per viikko muuhun ruokailuun ( meillä tais mennä kuiteskin enemmän ku sen verran) + oma shoppailukiintiö. Se ESTA viisumi joka tehtii netissä makso n 35€:) + jotkut erikoisaktiviteetit makso viel esim. Sukellusmatka Key Westissä:)

   Että kyllähän siinä rahaa tietty meni, mutta se oli niin sen arvosta ja tiedetään ettei kuiteskaan toista kertaa mennä kielimatkalle niin haluttiin just sellanen missä kokee paljon kaikkee kivaa:)

   Poista
 6. Oisko mahollista saada ostospostausta? :) ois ihana nähä mitä ootte ostanu, itekki oon lähtemässä amerikkaa kiertämään parin viikon päästä! :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, ei olla oikeen varmoja tästä koska kummallakin niitä ostoksia on aikas paljon ja kaikki ei oo enää sillee kasassa niin ne ois hankalaa koota xd mut tullaan kyllä jotain näyttään tietysti! Oi vitsit hauskaa matkaa sulle:)!

   Poista
  2. haha joo ymmärrän, voin kuvitella kuinka paljon sitä tavaraa on xD mutta jos vaikka jotai erillisiä ostoksia postausten yhteydessä nii ois kiva :) teillon iha huippublogi! :)

   Poista
  3. Jep :D juu, kiitos paljon:)!

   Poista
 7. Ooo näyttää niiin ihanalta! :) odotellessa seuraavaaa maatkapostausta!!! ;)

  VastaaPoista