23.8.2013

USA VIDEO!

S&E: Jee vihdoin se on täällä! Me ainakin ollaan ootettu, että päästään julkaiseen teille tää video :)
Anteeks kun tää vähän viivästy! Meni kauheesti aikaa käydä kaikki matkalla otetut videot läpi kun niitä oli niin paljon. Ja sen takia tää video on myös niin pitkä ja ehkä vähän sekava:D Mutta toivottavasti tykkäätte, antakaa palautetta!:) 

// EDIT!! Tässä viel sama video, mutta tällä kertaa Vimeoon ladattuna, nyt sen pitäis näkyä myös kännykällä :)


17 kommenttia:

 1. pakko kysyy mut miks aina kalansilmä tehoste??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän näissä kaikissa videois oo kalansilmä! Ja se on meidän mielestä tosi hieno ja sil saa kivoi videoita:)

   Poista
  2. Ja se on objektiivi eikä tehoste;)

   Poista
 2. ihana video! mikä ton toise biisi nimi muute tosa videos on?x):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fergie - A little party never killed nobody !:)

   Poista
 3. teettekö minkäännäköstä ostos-postausta tuosta teidän reissusta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hmm, ei olla oikeen varmoja...:) kahden tytön ostokset 3 viikon matkalta on silleen aika paljon kamaa :D niin siinä vois mennä tosi kauan aikaa ensinnäkin kerätä kaikki kama yhteen sitten kuvata ja postata. Tullaan kyllä varmasti mainitseen jos postauksessa näkyy jotain jenkeistä ostettuu !

   Poista
 4. Ihana video !! Ja tehkää vaikka ostospostauksia osissa ? Ois niin kiva nähä mitä ostitte :)
  http://nelliuu.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Ja matkakuume senkun vaan jatkaa kasvamistaan näiden teidän postauksien myötä!:-D ihan oikeesti pakko päästä tonne on toi vaan niin jumalainen maa<3

  VastaaPoista
 6. oliko teillä paljon vapaa aikaa siel ? kun mietin tuota ja sitä coast to coast mut en osaa millää päättää kummalle menisin, ku tuntuu et toi coast to coast on nii täyteenahdettu kaikkee tekemistä et ehtiiköhä siinä välis vaa olla ja nauttii (ja tietty shoppailla!!) :D:D ja tota oliko monella sielä matkalaukkuu mukana vai kuljettiinko siä vaa rinkat seläs ? :) kiitos jos jaksat vastata ja kiva video ! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli aika paljon vapaa-aikaa:) tai siis sillee sopivasti. Coast to coast on kuulemma huonompi! Tai siel istutaan autossa tosi paljon enemmän, aikaa kohteis ei oo niin paljoo ja vapaa-aikaa ei oo niin paljoo! Öö sellanen pehmee matkalaukku oli paras tai siis niiku sellast kovaa ei saanu ottaa:) sit yhellä oli rinkka

   Poista
 7. Vitsi mikä reissu teillä!;) Tää voi olla tosi idiootti kysymys mut en todella oo mikään tekniikan ihmelapsi niin onks tollanen video vaikee koostaa lyhyistä pätkistä ja just liittää musiikkia ym? Tai millä ohjelmalla ton teitte?

  VastaaPoista