8.9.2013

I'm ready for hoodies and cold nightspaita h&m, hame h&m, sukat seppälä


 paita ginatricot, kaulakoru ostettu Englannista, hame cubus, sukat cubus


E: Eilen pitkästä aikaa ehdittiin kunnolla nähä Saaran kanssa ja aika kulukin sit kuvaillessa ja tehden yhtä vähän erikoisempaa juttua tänne blogin puolelle. Yritettiin ottaa pellollakin kuvii, mutta siitä ei tullut oikeen mitään koska koko pelto oli ihan mutanen.. Illalla Mikko tuli viel meille yöks ja katottiin Spring breakers, joka oli paljon huonompi kun odotin!

En malttais odottaa, että tulis jo kunnolla syksy! Se on niiin ihanaa kun lehdet on värikkäitä, ilma on sillee kivan viilee ja voi pitää kaikkia kivoja neuleita ja mukavia vaatteita, kuluttaa tuoksukynttilöitä liikaa, juoda teetä kylminä iltoina ja katsoo kaikes rauhas jotain hömppäleffaa Nyt taas pähkäilen joka aamu kouluun lähtiessä, että mitä puen päälle, koska aamuisin on niin kylmä ja päivällä kun pääsee vihdoin koulusta on taas pakahduttavan kuuma :D Tällä viikolla oonkin viettänyt aikaa koulujutten parissa ja tutustunu vähän enemmän mun ryhmäläisiin. Ens viikon perjantaina on jo ensimmäinen pohjatunti ja sen jälkeen maanantaina alkaa koeviikko! Jännitän nyt jo ihan kauheesti sitä x) Keksin myös pari kivaa postausideaa ja tuun niitäkin toteutteleen tässä lähiaikoina. 

Ja niin, saatiin vihdoin aikaseks Saaran kanssa tehdä nää googletilit erikseen, koska näin se on jotenkin selkeempi! Enää ei tarvitse miettii, että kumpi siel vastaa kommentiin yms. :) 

ella

8 kommenttia:

 1. ihanat nuo teijän sukat!:)

  VastaaPoista
 2. Vitsi noi sukat! Oon ettiny kauheen pitkään mutta aina kun meen kaupoille niin ne on loppu:( voitteko tehä teidän lempi syksyasuista ja asusteista postausta?:) olis tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, kyl säki viel löydät! Joo pistetää muistii:)

   Poista
 3. Vautsi upeat hiukset ja upea tyyli sulla! (:

  Käy myös ihmeessä kurkkaamassa minunkin blogini! Teen useasi videoita sekä postailen kauneudesta/muodista pirteillä sekä kirkkailla kuvilla. (:
  http://polishedxpink.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Aivan mielettömän ihana blogi sinulla, selkeää tekstiä ja ihania kuvia! Liityin lukijaksi <3

  Käy ihmeessä kurkkaamassa myös minun blogini, jos kiinnostaa :)

  <3: http://blomqvistsofia.blogspot.fi/

  VastaaPoista