23.3.2014

LEVI 2014

S&E: Vihdoin postausta meidän hiihtolomasta! Ollaan taas vaihteeksi vähän myöhässä tän kanssa, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan vai mitä. ;) Kuvat on täynnä muistoja meille ja olikin tosi kivaa yhdessä koota tätä postausta kun samalla muisteltiin sitä hiihtolomaviikkoa. Uskomatonta kuinka tostakin reissusta on jo aikaa..
 Hahhah, jokaisena aamuna tunnelma oli ehkä vähän väsynyt, mutta ei se meitä hidastanut! Kuiteskin melkein joka aamu herättiin siinä yhdeksän aikoihin (paitsi sinä yhtenä aamuna kun herättiin yhdeltä päivällä...) ja lähdettiin mäkeen koska senhän takia me oltiin tänne tultu. :) Syötiin aamupalaa kaikessa rauhassa ja sen jälkeen lähdettiin iloisina kohti mäkeä. Ensimmäinen päivä mennyt laskemisen suhteen niin hyvin kun muut päivät. Saaran ja Ennin laudat oli käyty vahaamassa, mutta Ellan ei, joten Ella jäi vähän jälkeen kokoajan, ja joutui jopa kävelemään siirtymäreitillä noin kilometrin pituisen matkan koska lauta ei luistanut, ja oli niin kova vastatuuli..Sillä välin Enni ja Saara odotteli Ellaa vähän pidemmällä ja olivat aivan jäässä koska huipulla oli niin kylmä. Kun olimme vihdoin laskemassa viimeistä laskua kohti Zeropointia (viedäksemme Ellan laudan huoltoon), mäen viimeisillä metreillä Ennin laudasta irtosi side ja hän kaatui, joten lopulta veimmekin kaksi lautaa huoltoon! Kaiken tämän lisäksi Ella oli onnistunut hukkaamaan toisen tumppunsa johonkin joten sitäkin etsittiin siinä n. 10 minuuttia, joka onneksi löytyi lopulta ja olikin ollut kokoajan ihan silmiemme edessä:D
 Laskeminen kolmestaan tuntui just sopivalta määrältä, mutta välillä oli kivaa laskee myös isomman kaveriporukan kanssa, vaikka sillon se menikin aina vähän siihen, että pysähdeltiin kokoajan mäkeen istumaan ja puhumaan tai mentiin rinnekahvilaan...

Tosiaan yks päivä meillä meni aika hukkaan, kun herättiin asta puolenpäivän jälkeen ja ei jaksettu enää raahautua rinteeseen. Ensiksi istuttiin Coffarissa jonkin aikaa puhuen kaikista eilisen jutuista ja sitten päätettiin lähteä siiville. Huomasi kyllä, että Tampere on siipikaupunki, sillä paikalliset siivet eivät olleet läheskään yhtä maukkaita kun täällä Tampereella. :D Jutuistakin huomasi, että oltiin pikkasen väsyneitä ja naurettiin mitä tyhmimmillekkin asioille! Illasta kuitenkin löydettiin itsemme afterski partyistä, vaikka ei rinteessä oltukaan.. Ei se väärin oo. ;)  Tässä muutama kuva meidän kämpästä. Oltiin taas onnekkaita, sillä asusteltiin keskustassa, josta oli lyhyt matka kaikkialle. Eturinteelle, josta lähdettiin aina mäkeen, käveltiin viitisen minuuttia. Meillä oli muutenkin tosi kiva kämppä, tarpeeks tilava viidelle (vaikka olikin neljälle henkilölle tarkoitettu..) ja tosi kiva sekä simppeli! Kaiken tämän lisäksi monet meidän kaverit asusteli ihan meidän lähellä, joten oli tosi helppoa tavata heitä. :)Ellalla kiinnostus jossain ihan muualla kuin kuvaamisessa xD

"infinity" xD at least we tried...
Meillä oli kamera mukana rinteessä vaan kerran, koska tosi monena päivänä oli sumuista eikä oltais saatu hyviä kuvia. Onneksi edes yhtenä päivänä aamu näytti niin kirkkaalta, että pakattiin reppuun kamera. Saatiin tosi kivoja kuvia ja oli kyllä huippu päivä rinteessä. :) Onneks joku ystävällinen mies tarjoutui ottamaan meistä yhteiskuvan huipulla, ja osasi vielä käyttää kameraakin! Lasketeltiin lomalla lähes joka päivä ja oli kyllä kiva huomata että taidot oli lähes kokonaan tallella, vaikka viimekerrasta oli melkein vuosi. Vaikka melkein joka päivä oli rinteessä tosi sumuista, se ei meitä estänyt sillä oltiin niin innoissamme laskettelusta pitkästä aikaa! Innostuttiin jopa meneen metsäreittejäkin pitkin, vaikkei se kyllä ihan ollut meidän paikka. :D Saara sai kyllä hyvät naurut kun Ella ja Enni lenteli ja kaatuili siellä metsässä ihan miten sattuu, mutta ainakin oli hauskaa!   

Kenties tästä alkaa muodostua jo jonkinmoinen perinne, sillä vuokrattiin sama upea saunatila kuin viime vuonna ja oli kyllä taas hyvä päätös. Toi on vaan niin ihana tila kutsua kaverit viettään yhessä aikaa ja pitämään hauskaa. Ja hauskaa meillä todellakin oli! Oli kyllä taas ihan unohtumattomat after skit, varsinkin kun niitä vietettiin ihmisten kanssa, joita yleensä tulee nähtyä vaan hiihtolomalla Levillä. Hassua kuinka nähdään osaa meidän kavereista vaan kerran vuodessa ja silti ollaan aina kuin oltaisiin vasta eilen nähty ja kaikilla on tosi hauskaa yhdessä. :)
Viimeinen yö ja ilta oltiinkin Saran mökissä yötä. Käytiin illalla Panorama hotellissa syömässä porukalla ja oli kyllä hyvä paikka. Me ei ehkä kuitenkaan saatu siitä niin paljon irti kuin aikuiset, sillä me tytöt oltiin kaikki ihan poikki! :D Ella ja Enni oli ollut laskettelemassa vielä viimeisenä päivänä, Ella oli tullut kipeäksi ja Sara ja Saara oli käynyt hiihtämässä sekä kylpylässä. Illalla oltiin vaan kaverin mökissä ja tuijotettiin kaikki vaan ihan koomassa jotain leffaa :D Vaikka Levillä olikin taas ihan huikeeta, tais kaikki olla tässä vaiheessa niin poikki ja valmiita meneen kotiin. Paluumatka autossa olikin sitten vähän hiljaisempi kun menomatka koska oltiin niin väsyneitä ja vähän kipeitä. Kaikilla kuulokkeet korvista ja netflixit ja spotifyt päällä. Eikä mennyt kun pari päivää hiihtoloman jälkeen siihen, että alettiin suunnitella Ennin kanssa jo seuraavaa hiihtolomaa!

saara&ella4 kommenttia:

 1. mut ens hiihtolomalla mä ja aleks ollaanki mukana(;

  VastaaPoista
 2. oliks teillä ketää aikuisii tuolla mukana ja mitä siellä afterpartyissa on yleensä :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otiin Saaran vanhempien kanssa tuolla ja se nyt vähän vaihtelee mitä halutaan tehä:p ei siis oltu missään ikärajattomissa bailuissa vaan oltiin aina ihan keskenämme kavereitten mökeissä missä millonkin. :)

   Poista