20.4.2014

ENNI SEXY 17

 Hahhah, huomatkaa oikean puoleinen peili :DS&E: Haluttiin tulla jakaan teille eilisestä illasta kuvia, jolloin oltiin ihanan Ennin synttäribailuissa! Saara oli ennen synttärijuhlia mökillä ja Ella oli ollut viettämässä pääsiäislomaa Vuokatissa, joten mentiin melkeimpä suoraan kotiin päästyä Ennille. Saara ehti olla parisen tuntia kotona ennen juhlia ja Ella alle tunnin, oltiin vaan niin innoissamme Ennille menosta! Aivan huikee fiilis nähdä kaikkia kavereita, joita ei oo tullu nähtyä pitkään aikaan ja pitää yhdessä hauskaa. Hyvää musiikkia, ihania kavereita, hauskanpitoo sekä paljon naurua. Kiitos vielä Ennille ihanasta illasta ja paljon onneaa!

saara&ella

4 kommenttia:

 1. Mä lähen tonne Boston to Miami reissulle kahen viikon kuluttua :) piti vaa kysyy ett onks siell paljo ötököitä leirintäalueella tai siis teltassa ku yrittää nukkua ? :O ja teill on kiva blogi, kaikki kuvat on ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii vitsit kuinka kivaa, ihanaa matkaa sulle! :) Kannattaa ottaa mukaan jotain lääkettä joka just auttaa johonkin ötököiden pistoksien kutinaan yms. koska sellasii saattaa kyllä tulla. Leirintäalueitten vessarakennuksissa on tosi paljon isoja ötököitä jotka oli tosi ällöttävii, mutta kyllä niitäkin oppii ingnooraan. Niin ja teltan ovet kannattaa pitää aina kiinni tai vähintään se ötökkäverkko koska muuten niitä menee sinne oikeesti. Esim kerran yöllä oli pieni paniikki kun meidän teltassa oli sellanen lentävä iso ötökkä :D

   Poista
 2. Uutta postausta kehiin!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no kohta varmaan ois postausta tulossa!

   Poista