13.3.2015

Levi 2015


























Hiihtoloma Levillä täytti kaikki meidän odotukset. Lasketeltiin kuutena päivänä, ja onneks tajuttiin ottaa ainoana aurinkoisena päivänä kamera mukaan rinteeseen, sillä meidän mielestä näistä kuvista tuli tosi kivoja! Vietettiin mahtavia päiviä rinteessä ja ikimuistoisia afterskitä iltaisin hyvässä seurassa. Nyt on jo neljäs hiihtoloma Levillä pulkassa ja meno oli taas entistä parempi. Ei malteta oottaa seuraavaa hiihtolomaa! 

Loman aikana saatiin yllättävän paljon kaikkee tehtyä ja meidän porukassa ei kyllä tylsiä hetkiä tullut! Automatkatkin oli täynnä naurua ja juttujen tasostakin kyllä huomas kuinka väsynyttä porukkaa oli kyydissä viikon jäljiltä... Viikon aikana tietenkin lasketeltiin mahdollisimman paljon, mutta tätä hidasti parina päivänä tosi huono sää. Tän vuoden mökki oli aivan huikea ja viihdyttiin siellä kyllä niin hyvin ettei oltais haluttu lähteä kun sen aika tuli. Ja mikä parasta mökissä oli tarpeeksi monta vessaa kaikille meille tytöille laittautua, samaan aikaan kun kaiuttimista soi #petoonirti :D Vuokrattiin myös pariksi illaksi palju mökin pihaan ja oli kyllä tosi ihanaa olla revontulien ja tähtitaivaan alla olla siellä! Yhtenä iltana tuli käytyä myös tosi söpön Isac Elliotin keikalla Hullussa Porossa. Keikka oli parempi kun odotettiin, mutta jotenkin ei tunnettu kuuluvamme muun yleisön joukkoon kun yleisön keski-ikä oli n. 10 v...

Ei oltaisi voitu parempaa hiihtolomaa viettää, toivottavasti myös kuvista välittyy tunnelma. Ei sen enempää tekstin muodossa meidän lomasta höpistä, mutta jos tulee jotain kysyttävää niin laittakaa ihmeessä kommenttia. :) Aletaan myös käymään videomatskua läpi joten lisää levisettiä tulossa! 


saara&ella

1 kommentti:

  1. WOW ihana postaus, tosi upeeta jos alatte taas postaileen säännöllisesti:)! Ootte suomen Kenzas! <3

    VastaaPoista